Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

30. 12. 2011 15:08
a ani to ne

Total Commander a jemu podobné manažery byly a jsou přece vytvořeny právě proto aby ulehčovaly organizaci textových seznamů názvů souborů v hlubokých stromových strukturách. Pokud tohle padne a budou se přetahovat jen grafické ikony mezi jednoúrovňovými skupinami, tak pochopitelně žádný manažer nepotřebuju, prostě si otevřu ty dvě okna skupin  vedle sebe (nebo pod sebou, do uhlopříčky,atd )   a ikony přetáhnu myší - nebo na dotykovém displeji prstem.

Aplikace - to je sázka do budoucnosti.Tak kam se dere Metro, tablety, dotykové displeje,bez pořádné klávesnice, tam celkově nebudou standardní typy aplikací jako textové editory, tabulky, psaní delších mailů,vytváření prezentací, grafické editory, atd..příliš efektivní a využívané...tohle je spíš kategorie pro zábavu, čtení internetu, sociální sítě,přehrávání filmů, prohlížení obrázků, jednodušší hry a zábavné programy  kdo ví kdo tuhle kategorii zaplní..

0 0
možnosti
PK

dolch

31. 12. 2011 9:45
Re: a ani to ne

Možná, že MS pomalu vyklízí pole desktopů, to by nebyla špatná zpráva :-)

0 0
možnosti
JH

ExPat

30. 12. 2011 2:38
Obdiv a naděje

Po 30+ letech v software engineering mi nezbývá než se obdivovat Vašemu optimismu a nadšení, zejména co se Microsoftu týče. Bože kolik "rules" které jsme byli nuceni za ta léta přijmout a pár let později Microsoft sám bezohledně opustil, kolik všelijakých "frameworks", kolik různých světaborných konceptů, dnes dávno mrtvých, atd., atd. Silverlight anyone? Začal byste nový project s použitím této technologie jež je pouze pár par let stará? I thought so. Opravdu si myslíte že odstranit file extensions vyřeší něco jiného kromě Microsoftu omezit kompatibilitu s jinými technologiemi?

Ale co, Vy mladí a nadšení developers na to musite přijít sami, I guess. Už jsem vychoval těchto nynějších skeptiků dvě generace.

Good luck. Každopádně ale je jedna věc kterou Vám Microsoft zajistí spolehlivě: job security. ;-)

2 0
možnosti
J

jupp

30. 12. 2011 4:33
Re: Chliv a beznadej - what a crap!

po 43 letech softika (od programovani, software engineering, project management atd) se tomu nadseni autora clanku mohu pouze utrpne usmivat.

ExtraPat:R^ mohu se pripojit .... a culit se take?

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

29. 12. 2011 23:29
ha ha ha

to jsem se zase pobavil - skvěle Ládíku !R^;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

29. 12. 2011 22:44
What??

"Aplikace třetích stran jsou zbytečné" >> ve Woknech? To si nedovedu predstavit. Nebo je to vtip? ;-D Zvlast kdyz vidim (a vcera jsem to po dlouhy dobe videl i v MSIE) ten dopredu vystrcenej nechutnej Bing.

-

Od nemoznosti vybrat si sluzbu vyhledavani pres procpavany Libraries (nesmyslne na C:) az po nerespektovani webovejch standardu Microsoft jen pokracuje v politice potlacovani aplikaci a sluzeb tretich stran. Kdyz system, tak chci verzatilni, abych si sam mohl vybrat, co mam na disku a ktery rozhrani mi vyhovuje.

2 0
možnosti
LK

lkrata

29. 12. 2011 22:52
Re: What??

Nic se vybírat nebude. Je to inspirováno Googlem, kdy se při instalaci také Google Chrome neptá, kam se má nainstalovat a nakydlí se celý komplet do Document & setting. A to dokonce do každého profilu v počítači.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 12,58
  • Průměrná čtenost 1301x
V roce 2003 jsem ohluchl. Nemám v hlavě ta "slyšítka", hlavně ony šneky (cochlea), takže nemohu být ani uživatelem kochleárního implantátu.
Považuji se za srandistu a optimistu. Kromě srandiček jsem také autorem a provozovatelem webu osob se sluchovým postižením
http://www.kochlear.cz
jenž si vybrala Národní knihovna ČR k archivaci jako kvalitní zdroj, který by měl být uchován do budoucna a stát se součástí českého kulturního dědictví, což je pro mě obrovská pocta a mám z toho větší radost, než kdyby mi poslali milion korun.



stránky osob se sluchovým postižením