Řecko - budoucí brána imigrantů do Evropy

Pokud Evropská unie (včetně ČR) nepomůže Řecku, mnohonásobně se zvýší počet uprchlíků z Afriky. Rovněž ze Sýrie a dalších států, kde je převažujícím náboženstvím islám.

Protože v Řecku nastane bída, sami Řekové budou prchat jinam. Řekové asi nikomu nevadí. Jenže v Řecku budou chybět pracovní sily a otevře se jakýmkoli imigrantům, kteří je nahradí.
Už nebude existovat jakékoli omezení počtu a Řecko se stane jakousi otevřenou branou do Evropy. Z Řecka potom bude expanze uprchlíků mnohonásobně větší, než dnes.
Už nebude problém "vylodění se na břehu Evropy" a nebude ani problém, získat řecké občanství. Problém totiž bude, zabránit řeckým státním příslušníkům (imigrantům) v dalším putování do států EU.
Teď je to ještě víceméně o obraně pobřeží Středozemního moře, ale potom to bude o obraně kontinentu (Itálie už nebude zahlcena uprchlíky z Afriky), z jehož části budou imigranti přicházet.
Ti, kteří tedy bojuji za "islám v Česku nechceme", by měli bojovat za "zachraňme Řecko".

Nedá mi to a musím napsat ještě jednu mou takovou konspirační teorii.
Tak, jako se někteří neznalí bojí, že jim vyznavači islámu uříznou hlavu, znásilní devítiletou dceru a manželku, ukamenují psa a podobně, tak úplně stejně se bojí někteří neznalí vyznavači islámu, že v Evropě jsou všichni věřící v křesťanství a že je upálí zaživa. 

Autor: Ladislav Kratochvíl | středa 1.7.2015 10:08 | karma článku: 10,47 | přečteno: 367x