Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma. Pobavil jsem se.

0 0
možnosti

Dobra ironie.

Potvrzuje moji theorii o tom, ze co Panbuh nekomu odebral na zdravotnim stavu, nahradil mu to inteligenci.

Piste prosim casteji.

1 0
možnosti

V64á77c96l92a51v 70R85o91d

4. 6. 2018 16:55

Alkohol sám dopravní nehodu většinou nezaviňuje. Je to vžitý omyl. Pokud mne opilého jedoucího po hlavní nabourá střízlivý z vedlejší, nehodu zavinil on nedáním přednosti v jízdě. Já však budu stíhaný za požití alkoholu před jízdou.

0 0
možnosti

;-D Ještě jsem neviděl, že by opilý chodec rozmlátil půl ulice a pak někoho nárazem svého těla do auta zabil.

Ale jinak se pletete. Když auto srazí chodce, pak policie si dává dělat i rozbor krve chodce. Pokud je chodec opilý, je vinen za nehodu on. Pokud jsou opilí chodec i řidič, začíná ta pravá zábava.

A co se týče skutečného narovnání podmínek, tak proč ne? Rovná pravidla pro všechny. Začneme povolením chůze a jízdy na kole po dálnicích a silnicích pro motorová vozidla. Zrušíme přechody, protože silnice přece patří i chodcům a zrušíme chodníky, protože nejsou řádně přizpůsobeny potřebám automobilů. Již nebude třeba ve městech řešit mimoúrovňová křížení pěších zón s tahy a už nebudeme muset zavádět ty hloupé zpomalující semafory u předchodů.

Jen bude zpočátku nutné naverbovat více policistů, aby se řešilo dočasné zvýšení nehodovosti. Ale jakmile prořídne populace, už to nebude problém. Koneckonců zůstanou jen sami řidiči, ne? ;-)

0 0
možnosti

Není to tak jednoduché, že pokud je opilý chodec sražen střízlivým řidičem, je automaticky vinen chodec. To platí jen pokud je řidič náhodou také zběhlý v právnických záležitostech a nebo v případě, že nemluví s policií bez předchozí porady s advokátem.

Stalo se, že střízlivý řidič přejel opilce LEŽÍCÍHO ve tmě napříč vozovkou, a přesto skončil jako spoluviník nehody. Pravděpodobně nedokázal udržet jazyk za zuby a uvedl do protokolu něco jako "jezdím tudy často a opilce tu vídám pravidelně, ale nikdy by mě nenapadlo, že si lehne napříč silnicí". Čili věděl o zvýšeném nebezpečí, ale jízdu tomu nepřizpůsobil... a jestli se mu to nelíbí, tak se může bránit u soudu, kde bude samozřejmě jeho výpověď použita proti němu.

1 0
možnosti
Foto

Prosté řešení: u každého přechodu instalovat závoru, která se otevře, jen když chodec nenadýchá lihové páry. Opilci naopak ten aparát vytiskne pokutový bloček. Dle prostého odhadu by se to muselo v brzku zaplatit, zejména na Moravě. R^

5 0
možnosti
Foto

To je pěkné řešení. Zcela v duchu "smartcity". :-)

1 0
možnosti

Řešení je velmi jednoduché. Požívat alkohol mohou pouze poslanci, senátoři a další vyvolení a to i v pracovní době.

7 0
možnosti

Pán je hlupák a neví co mluví!

Pokud je účastníkem nehody chodec, i on dostane dýchnout, aby se zjisilo, zda požil alkohol.

Achjo, takové máme poslance.....

0 0
možnosti
Foto

Něco navrhují a sami neznají předpisy že?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS