Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xmajor

19. 11. 2010 14:09
Pane bytovkář...

...máte o bydlení v domku (velmi mírně řečeno) hooodně zkreslené představy... za třetinu toho co platíte v bytovce si v zimě moc nezatopíte tomu věřte... a až budete mít místo koukání na seriál jít ven do chumelenice jít nakrmit toho pašíka, vzít do ruky zmrzlou sekeru a nadělat nějaké dříví, budete mluvit jinak... A nakonec proč to nezkusíte místo planých řečí..???... podle toho co tu píšete to musí být učiněný ráj skoro zadarmo takže se vám investice do rodinného domku jistě brzy vrátí... :-P

0 0
možnosti

lkrata

19. 11. 2010 22:41
Re: Pane bytovkář...

Vy v domku platíte za topení 55 000 Kč/rok? Pokud bych měl domek, naštípal bych si dřevo ještě před zimou, jako to dělávaly celé generace. Případně bych měl sekyru třeba v kotelně a nenechával ji někde ve špalku venku, když je tam -20° C.

I vám nabízím výměnu na dobu jednoho vykrmeného prasete. Domkaři v tomto směru často hudrují, ale neměnil by žádný.

Jo a existují takové návleky na ruce. Říká se jim rukavice. Ty si oblečete, vezmete z tepla sekyry a můžete jít štípat. Buď venku na mrazu, nebo třeba v kotelně u kamen. .-)

0 0
možnosti

josefbad

19. 11. 2010 13:25
problem obyvatele bytu

Problem uniku tepla je problemem majitele bytu - bud ma navstevu pozvat dovnitr, nebo za ni jit na chodbu. Tim, ze stoji, kde stoji, okrada sam sebe.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS